Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ υποστηρίζοντας τις προσπάθειες για την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην επιχειρηματικότητα και στις θέσεις ευθύνης των επιχειρήσεων, έχει θεσπίσει ι από το 2022 Βραβείο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας που απονέμεται σε γυναίκες που διέπρεψαν και διακρίθηκαν σε επιχειρήσεις που παράγουν στην Ελλάδα.

 

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ αναδεικνύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και την παρουσία των γυναικών στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

MADE IN GREECE 2022

Iωάννα Παπαδοπούλου
Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εταιρείας Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

 

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, στην τελετή απονομής των βραβείων Made in Greece 2022, τίμησε με το βραβείο «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» τον κυρία Iωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της  Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. Υπό την ηγεσία της Ιωάννας Παπαδοπούλου, η οποία από το 1996 κατέχει τη θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας, η εταιρεία αριθμεί 4 εργοστάσια, με τα προϊόντα της να βρίσκονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, αλλά και σε 61 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Λειτουργεί πάντα με άσβεστο το όραμα της Οικογένειας Παπαδοπούλου: να προσφέρει άριστη ποιότητα σε άριστη τιμή, σε όλους τους ανθρώπους, ενώ στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία της με πράξεις, γι’ αυτό και ήταν από τους ελάχιστους εργοδότες που στην απαρχή της οικονομικής κρίσης , προέβη σε αυξήσεις για το προσωπικό της.